Handelsbetingelser

Følgende betingelser er gældende for al handel på www.ryz-skilte.dk samt bestillinger via telefon og mail.

Virksomhedens juridiske navn: Ry Grafisk Service
CVR nr.: 18730049

Adresse: Astrupvej 45, 6715 Esbjerg N
Mail: info@ryz-skilte.dk
Tlf.: +45 75 16 79 09

Pris:
Alle priser er ekskl. levering. Momsbeløb og forsendelsesomkostninger fremgår af prisberegningen inden bestilling.

Levering:
Vi afsender varen 1-6 hverdage efter ordren er modtaget. Kunden kan derfor forvente at modtage sin vare 2-7 hverdage efter afgivet bestilling, alt efter hvor længe befragter er om at aflevere varen.
Leveringsbetingelser er AB fabrik med mindre andet er aftalt, og levering anses for at være sket når varen er overgivet til befragter.

Tilbud og aftale:
Vores tilbud er bindende i 14 dage.
Så snart vi bekræfter ordremodtagelse, er aftale indgået.

Betaling:
Hos ryz-skilte.dk kan du som privatperson betale med Dankort, Visa/dankort og via bankoverførsel. Virksomheder kan vælge faktura og offentlige institutioner kan betale via EAN nr.
Ved brug af kreditkort, netto kontant ved afsendelse. Beløbet bliver trukket fra din konto når vi har sendt varen.
Ved faktura, inden 14 dage efter fakturadato. Fremsendelse af rykkerskrivelse, pålægges rykkergebyr på Dkk. 120,-.
Vi beregner 2% i morarente pr. påbegyndt måned, ved forsinket betaling.
Ved bankoverførsel betaler du via det kontonummer du modtager i din ordrebekræftelsesmail. Husk at angive dit ordrenummer på bankoverførslen!
Vær opmærksom på at kontooverførsler ikke er dækket af indsigelsesordningen. Vi sender varen når indbetaling af ordrens fulde beløb er registreret på vores konto. Betaling via bankoverførsel forlænger leveringstiden.

Fortrydelsesret:
Hos ryz-skilte.dk yder vi 14 dages fuld returret på alle ikke-kundespecifikke varer, gældende fra den dag kunden modtager varen. Kunden har derudover 14 dage til at returnere varen efter retur/fortrydelse er meddelt. Varen skal sendes tilbage i samme stand og mængde, og der skal vedlægges en kopi af ordrebekræftelse. Hvis kunden fortryder sit køb kan denne få tilbagebetalt det fulde beløb. Ved fortrudt køb betaler kunden selv returfragt.
Ved bestilling af varer, der skal fremstilles efter kundens individuelle behov og ønsker, gælder fortrydelsesretten kun, indtil arbejdet påbegyndes i henhold til Forbrugeraftalelovens §12.

Fejl og mangler:
Vi yder 24 måneders reklamationsret. Kunden kan ved berettiget reklamation få en ny af samme slags vare tilsendt eller pengene tilbage. Kunden skal reklamere indenfor rimelig tid, hvilket er senest 2 måneder efter, at fejlen er konstateret. Reklamationsretten er dog kun gældende, såfremt fejlen ikke er sket ved forkert brug af varen. Ved reklamation betaler kunden selv returfragt.
Vi kan ikke holdes ansvarlig for fejl og mangler ved bestillerens materiale.

Købeloven:
Ud over disse punkter gælder købeloven.

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Ry Grafisk Service.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Ry Grafisk Service indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en konto
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på ryz-skilte.dk er Ry Grafisk Service, Astrupvej 45, 6715 Esbjerg N, cvr nr. 18730049

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Bambora, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 måneder efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Dandomain og betalingssystem gennem Bambora, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Dandomains datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@ryz-skilte.dk.